JOHANNES RÜCKERT BECKER
 

JOHANNES RÜCKERT BECKER

Sångare - Sångpedagog - Körledare

 
DSCF0515.jpg
Rösten är ett av mina största intressen och jag älskar att utforska detta levande instrument som vi alla bär på.

Sångare, Sångpedagog & körledare. 

Malmö, sverige 

Ny video:

 
 
Johannes
 

Johannes har skrivit, framfört och studerat musik sedan sina tidiga tonår. Den starka passionen för sång och a cappella-musik började under hans år på Liljeholmens Folkhögskola och Johannes har sedan dess införskaffat sig stor erfarenhet, både som sångare, sångpedagog och körledare i en mängd musikaliska sammanhang.
Johannes har idag en sång- och musiklärarexamen från Musikhögskolan i Malmö och deltar i många olika projekt i Øresundsregionen. Johannes är bland annat sångare i The Pagsberg Big Band & The Vocals, Malva och den prisbelönta vokalgruppen Touché, en internationell jazzvokalensemble med influenser från grupper som Count Basie Big Band och The Singers Unlimited.

 
Det har varit väldigt roligt och otroligt utvecklande.
Redan första lektionen kände jag att det var en stor skillnad från början och slutet av lektionen. Johannes har verkligen tagit fram mer kraft i min sång, som jag själv nästan inte visste fanns där.
— Lovisa, 25 år
IF I DARE bild.jpg
 

Undervisning

 

Första lektionen | Introduktion

 
DSC00352.jpg
 

400 kr

Under din första lektion lär vi känna varandra sätter tillsammans upp mål med dina sånglektioner. Vi kommer också att göra en analys av din röst (rösttyp, registerövergångar, styrkor och förbättringsområden) för att förstå hur just din röst fungerar och vad vi kan göra för att underlätta din sång.

Denna session tar oftast 45 minuter men vi tar den tid vi behöver.

 

Enskild sånglektion | 45 min

 
DSC00544.jpg
 

500 kr

När du väljer att fortsätta din röstresa görs en individuell plan utifrån de behov och önskemål som kartlagts under din första lektion.

 

Lektionspaket | 5 x 45 min

 
DSC00282.jpg
 

2.000 kr

Detta är ett mer ekonomiskt alternativ för dig som är redo att satsa på din röstutveckling. Detta är även en utmärkt present till någon som vill utveckla sin sångröst.
Paketet med fem lektioner kan fördelas utifrån dina önskemål men jag rekommenderar att vi träffas med en eller två veckors mellanrum för att få kontinuitet i undervisningen.

 

Workshop

 
DSC00133.jpg
 

 

 

Skulle du vilja ha en inspirerande workshop med din kör, dina studenter eller på din arbetsplats?
Jag specialiserar mig på sång och körsång inom genrerna pop, rock och jazz och håller mer än gärna en workshop baserat på dessa ämnen.

Hör av dig för offert.

 

Grupp coaching

 
 

 


Känns det som att din sånggrupp eller kör har repeterat i allt för många timmar utan att nå det resultat ni strävar efter?  
Jag tror att allt ni behöver är ett par nya öron som lyssnar på er repertoar och ger konkreta tips på vad ni kan göra för att nå er musikaliska vision.
Jag delar gärna med mig av mina kunskaper och ställer gärna upp och guidar din grupp i rätt riktning.

Hör av dig för offert.

 

"Johannes sångteknik-workshop var det bästa vi gjorde på hela terminen!"
- Medlem i en svensk ungdomskör

 
 
Johannes visar prov på stort pedagogiskt och musikaliskt ledarskap och kören har känt stor glädje under hans ledning. Johannes har en förmåga att både entusiasmera och leda.
Han har förmågan att förklara för en körsångare vad som ska göras och varför. Detta har bidragit till att man som sångare lyfter sig en nivå extra.
— Ulrika Linder, ordförande Sunnerbokören. 
DSCF0626 utan linje och fågelbajs.jpg